δημόσια παρέμβαση μελών του Δικτύου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Εμπειρίες & Προοπτικές, Ο Ρεαλισμός της Ουτοπίας @ Φεστιβάλ αλληλέγγυας οικονομίας (4/6)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Εμπειρίες & Προοπτικές, Ο Ρεαλισμός της Ουτοπίας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ:

-ΒΙΟΜΕ

https://www.youtube.com/watch?v=bNb8VIP6jxg

-Σταύρος Δουβίκας, ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=fLOGjoSkCHI

-Κώστας Ζαφειρόπουλος, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Συζήτηση για αυτοδιαχείριση - αλληλέγγυα οικονομία @ Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη - Πολυγώνου 21/4

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ανακτημμένες επιχειρήσεις της Αργεντινής και τη συμμετοχή μελών από ΒΙΟΜΕ, Εκδόσεις των συναδέλφων, Παγκάκι στο στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη - Πολυγώνου.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PRIDE των συνεταιρισμών «το Κιβώτιο» και «Τζεπέτο»

Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου στο Ρέθυμνο να μην παραχωρήσει το δημοτικό κήπο στο κέντρο της πόλης για την διεξαγωγή του 2ου Pride στις 16/3 είναι μία υπόθεση που αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά τις τοξικές (για την κοινωνία του Ρεθύμνου) πολιτικές αντιλήψεις των τοπικών αρχών.

ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ

Αλληλεγγύη στους εργάτες του δεύτερου ανακτημένου εργοστασίου

«ένας ψίθυρος διατρέχει τον πλανήτη. Ένας ψίθυρος πως ένας άλλος τρόπος εργασίας είναι εφικτός: εργασία χωρίς αφεντικά. Τόσο δύσκολα τόσο απλά».

Ημερολόγιο 2016

Ημερολόγιο 2016

Από την Τσιάπας ως την Ροζάβα οι εξεγερμένες γυναίκες ζωγραφίζουν ένα ημερολόγιο ελπίδας...

calendar

... ένα ημερολόγιο καθημερινού αγώνα, που αφηγείται ότι όλα όσα οραματιζόμαστε δεν είναι ουτοπία.

Εάν εκείνες που ζουν τον πόλεμο στην καθημερινότητά τους, ονειρεύονται και χτίζουν «έναν κόσμο που δεν έχει το χρώμα του τρόμου και του χρήματος, αλλά το χρώμα όλων των λαών της γης», τότε, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα ν’ αφήσουμε το όνειρο.

Τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου θα διατεθούν σε ζαπατίστικους συνεταιρισμούς γυναικών.

Επικοινωνία: info@pagkaki.org, info@synallois.org, info@lacandona.gr

Τηλ.: 2103456681, 2130009927

Παρουσίαση του βιβλίου «Αναρχικοί ενάντια στο τείχος» και προβολή βίντεο από τις δράσεις τους @Εκδόσεις των Συναδέλφων, 25/11

Εκδήλωση αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ (Παγκάκι @ Σάββατο, 21/11)

Η κολεκτίβα εργασίας ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ, ως μέλος του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης, σας καλεί να στηρίξετε την ημέρα οικονομικής ενίσχυσης που διοργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 Νοέμβρη. Τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν για την στήριξη της ΒΙΟΜΕ

Να στηρίξουμε την ΒΙΟΜΕ

Να ματαιώσουμε τον πλειστηριασμό

Περιβολάκι & Συν.Άλλ.Οις σας καλούν στην εκδήλωση-συζήτηση-προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα με θέμα την οργάνωση του συνεταιρισμού καφέ Ssit Lequil Lum (6/11@19:00)

Το Συνεργατικό Καφενείο Το Περιβολάκι και ο Συνεταιρισμός Αλληλέγγυας Οικονομίας Συν.Άλλ.Οις σας καλούν στην εκδήλωση - συζήτηση - προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα "Τα φρούτα της καλής γης".  Την Παρασκευή 6/11, στις 19:00, στο καφενείο Περιβολάκι (Αθηναίου 7, πλ.Ηούς - Κ.Πετράλωνα) θα προβληθεί ντοκιμαντέρ των μελών του συνεταιρισμού καφέ Ssit Lequil Lum (τα φρούτα της καλής γης στα ελληνικά) με θέμα την οργάνωση του συνεταιρισμού και τη συλλογική εργασία παραγωγής του καφέ.  Μ

Συνεργατική και Αλληλέγγυα Οικονομία: Το παράδειγμα και η πρόκληση του συνεταιρισμού το Κιβώτιο (Κόντρα στις ανατριχιαστικές ουτοπίες του καπιταλισμού)

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ  από εργαζόμενοι/ες στο συνεταιρισμό “το Κιβώτιο” 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pages

Subscribe to RSS - δημόσια παρέμβαση μελών του Δικτύου