Οι ''Από Κοινού'' πάνε Συντρίμμι! (4/3/2018)

Η Κοιν.Σ.Επ Από Κοινού: Ψυχοκοινωνική Ενδυνάμωση και Ψυχοθεραπεία διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού. 
Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα στο Συντρίμμι - Συνεργατικό Καφενείο.

Η κύρια θεματική των εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν είναι η κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα με τίτλο "Παίζοντας στα ίσα". 
Μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες και την ηλικία των παιδιών θα επιχειρήσουμε να διερευνήσουμε μαζί τους ζητήματα ισότητας. Τα εργαστήρια θα περιλαμβάνουν παιχνίδι, ζωγραφική, παραμύθια, ιστορίες και συζήτηση μέσω των οποίων τα παιδιά, μαζί με εμάς, θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους, θα συνεργαστούν και θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους, θα μοιραστούν απόψεις και εμπειρίες και θα ανακαλύψουν δικούς τους τρόπους έκφρασης.

 

Το επόμενο βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 11:30, στο φιλόξενο χώρο του συνεργατικού καφενείου «Συντρίμμι» (διεύθυνση: Αμφικτύονος 33, Θησείο).

Ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος!

 

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 215-5553805 (Δευτέρα με Παρασκευή, 11:00 με 19:00) και στο apokoinou.cooperative@gmail.com.
Περισσότερες πληροφορίες στο site μας apo-koinou-cooperative.gr.