Διήμερο εκδηλώσεων στον πεζόδρομο για τη στήριξη του αγώνα των εργατών της ΒΙο.ΜΕ (Χαλικούτι, Ρέθυμνο)

Ο συνεταιρισμός για την αλληλέγγυα οικονομία "το Κιβώτιο" (το Χαλικούτι) σας καλεί στον πεζόδρομο της Κατεχάκη την Πέμπτη και Παρασκευή  7&8 Ιουλίου για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του κατειλημμένου εργοστασίου της ΒΙο.ΜΕ που από την 1η Ιουλίου δίνουν άλλη μια μάχη αυτή τη φορά έξω από το Υπουργείο Εργασίας. 

7 Ιουλίου,20:30 (πρώτη μέρα) : σε πρώτη προβολή για την Κρήτη το βραβευμένο ντοκυμαντέρ του Α. Καρακάση: " Επόμενος Σταθμός : Ουτοπία" (91΄, Ελλάδα-Γερμανία, 2015)  . Θα ακολουθήσει διαδικτυακή συνέντευξη με τον σκηνοθέτη.
 
8 Ιουλίου, 20:30 (δεύτερη μέρα) : Κρητικό/παραδοσιακό γλέντι με τους Στέλιο Ζερβό, Σταύρο Μαραγκουδάκη και Μανώλη Μανουσάκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της 2ης ευρωμεσογειακής συνάντησης εργαζομένων κατειλημμένων εργοστασίων που θα διεξαχθεί στο εργοστάσιο της Βιο.Με το φθινόπωρο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός : http://euromedworkerseconomy.net/el/gathering. Ο συνεταιρισμός μας στηρίζει την μεγάλη αυτή εκδήλωση ως συνδιοργανωτής.